0622578122

Bureau

In 1985 is Ton Hol begonnen met een bouwtechnisch adviesbureau en vestigde zich in 1991 aan de Beurtschip te Hoorn. In de jaren die volgden kreeg Ton Hol versterking van drie man personeel. Samen zijn wij Buro Ton Hol ontwerpers & bouwadviseurs b.v.  Na meer dan 20 jaar binnen het bedrijf werkzaam te zijn geweest heeft Ronald Lindenberg in 2016 het bureau van Ton overgenomen.

Ons werk bestaat uit het bouwkundig uitwerken en begeleiden van woningbouw- en utiliteitsprojecten. Samen met u, onze opdrachtgevers, werken we aan de projecten en begeleiden wij u bij de realisatie van het project. Onze klanten zijn particuliere opdrachtgevers, maar ook onder andere projectontwikkelaars, makelaars, beheerders, schoolbesturen, aannemers, bouwkundige adviesbureaus en architecten. In heel Nederland hebben wij projecten ontwikkeld en opgeleverd, maar wij zijn met name in Noord-Holland met als kerngebied Amsterdam, actief.

Naast het bouwkundig uitwerking en het begeleiden van het bouwproces, hebben wij in de loop der jaren, door de verschillende projecten, veelzijdige ervaring opgedaan en beheersen wij meerdere disciplines. Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn in het opstellen van een meerjarenprognose (in het kader van onderhoud van gebouwen). Maar ook in het opstellen van rapportages, die van belang zijn voor het behandelen van de omgevingsvergunning (de vroegere bouwvergunning). Hierbij kunt u denken aan ventilatie-,  daglicht- en oppervlakteberekeningen.

Wij kunnen alle soorten ontwerpopgaven adequaat uitwerken, en  hebben, indien nodig (afhankelijk van de projectvraagstelling), contact met externe adviseurs zoals: brandpreventie adviseurs, constructeurs, stedenbouwkundige adviseurs, architecten, milieutechnische adviseurs, vastgoed beheerders.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen, of wilt u een nadere toelichting, neem dan contact met ons op.