0622578122

Idee

De start van het bouwproces begint met uw plannen over het verbeteren, veranderen, vernieuwen van uw huidige situatie. Wellicht wilt u uw een bestaand gebouw verbouwen , of u heeft uw oog laten vallen op een bestaand object of grondkavel. Maar dan begint het….wat nu? Het bouwproject is omvangrijk en complex. Dit is wellicht de eerste en enige maal in uw leven dat u voor deze uitdaging staat,  maar het kan ook zijn dat u als professional regelmatig gelijksoortige projecten onder u hoede heeft gehad.

U heeft veel ideeën, maar hiernaast ook veel vragen waar u – op dit moment – nog geen antwoorden op heeft. Dit is dan ook een goed moment om een vervolgstap te zetten en in gesprek te gaan met een professional. Met ons gediplomeerd personeel, met veel kennis, ervaring en inzichten, kunnen wij u van dienst zijn in het beantwoorden van al u vragen. Indien het specifieke kennis betreft kunnen wij, indien noodzakelijk, gebruik maken van externe partijen. Wij zullen dit altijd vooruitlopend met u bespreken, met name ook als daar kosten aan gebonden zijn.

In dit stadium zullen wij samen met u, uw  wensen, voorkeuren in relatie  tot het project in kaart worden gebracht en zullen wij de projectuitdagingen analyseren, blootleggen en bespreken. U heeft na deze fase een concreet idee wat de uitkomst van het project zal zijn en op welke wijze wij u tijdens dit proces van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u een prijsaanbieding doen, waarin wij onze werkzaamheden en advisering omschrijven, zodat u een duidelijk beeld wat wij voor gaan doen en tegen welke kosten, maar ook welke zaken uitgesloten zijn.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen, of wilt u een nadere toelichting, neem dan contact met ons op.