0622578122

Bedrijfsvisie


‘kwaliteit, integriteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid’


Om het gewenste eindresultaat te bereiken zullen wij uitvoerig met u in gesprek gaan.  Wij zullen u als bouwkundig adviseur tijdens het gehele bouwproces bijstaan en al uw vragen – bouwtechnisch – vormgeving – budgettair  beantwoorden. Uiteraard staan wij open om al u vragen inzake het project te beantwoorden. Kwaliteit, integriteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid zijn belangrijk kernwaarden welke buro Ton Hol als bedrijfsvisie hoog in het vaandel heeft staan. Tijdens het gehele project zullen wij u proactief informeren over o.a. de status van de vergunningen.

Uw persoonlijke wensen, voorkeuren zijn leidend voor het eindresultaat. Wij zullen u met een open vizier van dienst zijn. Uw projectdoelstelling wordt niet uit het oog verloren. Rechtstreeks contact naar de opdrachtgever met een proactieve houding is  een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvisie.

Inspectie – inmeting

Wij hechten een grote waarde aan waarheidsgetrouwe tekeningen.  Naast het opvragen van archieftekeningen zal er dan ook ter plaatse een inspectie zal worden uitgevoerd. Tijdens deze inspectie wordt het project uitgebreid ingemeten en gefotografeerd.  Wij hanteren dat werkwijze omdat accuraat tekenwerk – vooral bij verbouw – het voordeel heeft dat maatvoeringsproblemen tijdens de uitvoering zoveel als mogelijk wordt vermeden.

Constructie-adviesbureau

Wij werken al ruim 25 jaar nauw samen met adviesbureau Hoogeboom bv. Dit is een zelfstandig constructie-adviesbureau, welke binnen ons kantoor werkzaam is. Dit heeft als belangrijk voordeel dat op ieder moment tijdens het project, rechtstreeks contact gevoerd kan worden over de constructieve vraagstukken van het bouwkundige project.


Maatwerk

Ieder project is uniek met specifieke uitdagingen, waarbij eindresultaten niet altijd vast staan. Samen met u zoeken wij naar de voor u meest geschikte scenario’s. De door u gestelde kaders zijn  hierbij voor ons leidend.


Klantgericht

Uw persoonlijke wensen en voorkeuren zijn leidend voor het eindresultaat. Wij zullen u met open vizier van dienst zijn, waarbij wij uw doelstelling(en) niet uit het oog verliezen. Rechtstreeks contact met een proactieve houding is een belangrijke bedrijfsvisie waar wij hoge waarde aan stellen.


Realistisch

Onze gediplomeerde medewerkers hebben een hoogstaande bouwkundige achtergrond. Ook bezitten zij zeer veel kennis over de van toepassing zijnde bouwkundige regelgeving. De zal worden ingezet om tot een realistisch eindresultaat te komen.Functioneel gebruik

Tijdens het ontwerp houden wij rekening met eventueel gewijzigde functioneel gebruik tijdens de levensduur van uw project. Dit komt in  uitdrukking door in te spelen ‘bruikbaarheid’, ‘flexibiliteit’ en ‘ uitstraling’ van het gebouw;


Duurzaamheid

Wij hebben oog voor energie-efficiëntie, duurzaam gebruik van toegepaste materialen en bouwkundige detaillering met als doelstelling een lange levensduur van het project. 


Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen, of wilt u een nadere toelichting, neem dan contact met ons op!