0622578122

Idee

De start van het bouwproces begint met uw idee voor het starten bouwplannen over het verbeteren, veranderen, vernieuwen van uw huidige situatie. Wellicht wilt u een bestaand gebouw verbouwen of u heeft uw oog laten vallen op een bestaand object of grondkavel. Maar dan begint het, wat nu? Een bouwproject is omvangrijk, complex en de kans is groot dat  u geen idee waar u moet beginnen. Dit is wellicht de eerste en enige maal in uw leven dat u voor deze uitdaging staat. Het het kan ook zijn dat u als (bouw)professional regelmatig gelijksoortige projecten onder u hoede heeft gehad.

U heeft zeker een idee wat het eindresultaat dient te zijn.  Uiteraard heeft u ook veel vragen waar u op dit moment nog geen antwoorden op heeft. Dit is dan ook een goed moment om een vervolgstap te zetten en in gesprek te gaan met een bouwkundig adviseur. Met ons gediplomeerd personeel kunnen wij u van dienst zijn in het beantwoorden van al u vragen. Indien het specifieke kennis betreft kunnen wij gebruik maken van externe partijen. Wij zullen dit altijd vooruitlopend met u bespreken, met name ook als daar kosten aan gebonden zijn.

In dit stadium zullen wij samen met u, uw  wensen, voorkeuren in relatie  tot het bouwproject inzichtelijk maken. Wij zullen de projectuitdagingen analyseren, blootleggen en bespreken. U heeft na deze fase een concreet idee wat de uitkomst van het project zal zijn en op welke wijze wij u tijdens dit proces van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u een prijsaanbieding doen, waarin wij onze werkzaamheden en advisering omschrijven. U heeft dan een duidelijk beeld wat wij voor gaan doen en tegen welke kosten.

De volgende stap is het idee uitwerken tot een ontwerp.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen, of wilt u een nadere toelichting, neem dan contact met ons op.