0622578122

Gebouw Informatie Model (BIM)

ArchiCAD

Wij werken met de internationale hoog aangeschreven BIM-software ArchiCAD. ArchiCAD heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor snel en accuraat 3D modellen opgezet kunnen worden. Op eenvoudige wijze krijgt u natuurgetrouwe 3D visualisaties van het model, een duidelijk beeld van de vorm en de structuur van het ontwerp en weergave van het materiaal en de kleurstelling.

Snel en foutloos kunnen alle, van belang zijnde, plattegronden, gevels en doorsneden worden gepresenteerd. Met het 3D model kan informatie worden gegenereerd  die gebruikt kunnen worden voor onder andere begrotingen, bestekken, kozijnstaten en meetstaten. ArchiCAD heeft hiernaast ook uitgebreide import- en exportmogelijkheden. Hierdoor kan data van andere softwarepakketten zoals AutoCAD, Revit en Sketch-Up worden ingelezen en geëxporteerd.

Visualisatie gemaakt met ArchiCAD 20

BIMx

D.m.v. de gratis viewer BIMx kunt U een virtuele wandeling maken door het 3D model zonder in bezit te zijn van ArchiCAD. BIMx is de integratie van het interactieve 3D BIM model en de 2D documentatie, zodat u een compleet beeld krijgt van het ontwerp. Met BIMx kan de volledige documentatie van een project op een tablet meegenomen worden én is alles via internet te updaten.

ArchiCAD

Meer informatie over ArchiCAD vindt u op de website van Kubusinfo.nl

BIMx

Klik hier voor het downloaden van BIMx