0622578122

Bouwkundig adviesbureau

Geschiedenis

In 1985 is Ton Hol begonnen met een bouwkundig adviesbureau en vestigde zich in 1991 aan het Beurtschip te Hoorn. In de jaren die volgden kreeg Ton Hol versterking van drie man personeel. Samen zijn wij Buro Ton Hol ontwerpers & bouwadviseurs b.v.  Na meer dan 20 jaar binnen het bedrijf werkzaam te zijn geweest heeft Ronald Lindenberg in 2016 het bureau van Ton Hol overgenomen.

Bouwkundig advies

Bouwkundig adviesbureau buro Ton Hol ontwerpers & bouwadviseurs b.v.  ontwikkeld in samenspraak met onze opdrachtgevers bouwkundige projecten en begeleiden wij de uitvoering van woningbouw- en utiliteitsprojecten. Onze klanten zijn particuliere opdrachtgevers, maar ook projectontwikkelaars, makelaars, beheerders, schoolbesturen, aannemers, bouwkundige adviesbureaus en architecten. In heel Nederland hebben wij projecten ontwikkeld en opgeleverd, maar wij zijn met name actief in Noord-Holland met als kerngebied Amsterdam.

Naast het bouwkundig adviseren, uitwerken en het begeleiden van het bouwproces, hebben wij in de loop der jaren, door de verschillende projecten, veelzijdige ervaring opgedaan en beheersen wij meerdere disciplines. Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn in het opstellen van een meerjarenprognose (in het kader van onderhoud van gebouwen). Maar ook in het opstellen van rapportages, die van belang zijn voor het behandelen van de omgevingsvergunning (de vroegere bouwvergunning). Hierbij kunt u denken aan ventilatie-,  daglicht- en oppervlakteberekeningen.

Wij kunnen alle soorten bouwkundig ontwerpopgaven adequaat uitwerken, en hebben, indien nodig contact met externe adviseurs, zoals: brandpreventie-adviseurs, constructeurs, stedenbouwkundige adviseurs, architecten, milieutechnische adviseurs, vastgoed beheerders.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen, of wilt u een nadere toelichting, neem dan contact met ons op.