0622578122

Transformatie kantoorgebouw naar woonappartementen aan de Flevolaan 2-4 in Weesp in afrondende fase.

Aan de Flevolaan 2-4/Amstellandlaan 84 te Weesp is een transformatie fase 1 van een bestaand kantoorgebouw naar 65 woonappartementen in afrondende fase. Na een bouwtijd van 14 maanden,  is fase 1 aan de Flevolaan, waarbij 34 woonappartementen worden gerealiseerd, bijna gereed voor ingebruikname.  De vormgeving van deze transformatie is ontworpen door de architecten Jan Bochmann en Jan Ditmarr, waarbij het pand aan de straatzijde een compleet nieuwe façade met uitkragende balkons heeft gekregen en een extra bouwlaag is gerealiseerd. Buro Ton Hol heeft zorg gedragen voor de complete bouwtechnische uitwerking, vergunningsaanvraag en – gezamenlijk met de Palazzogroep uit Duiven – voor het bouwmanagement. De installatietechnische uitwerking is uitgevoerd door Viac Installatieadviseurs uit Houten. Aannemersbedrijf Wit Wognum heeft de transformatie gerealiseerd.

De woonappartementen zijn voorzien van modern sanitair en luxueuze keukens. Tevens is voor de bereikbaarheid een liftinstallatie aanwezig. Aan de achterzijde zijn op eigen terrein voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Alle 34 woonappartementen zullen worden verkocht. Indien u geïnteresseerd bent in een appartement kunt u contact opnemen met de makelaar Van Maarschalkerwaart Makelaars OG b.v. via  de contactpagina van hun website.